bouwbedrijfalex@gmail.com +31645437136
ArtPro Alex – Renovatie & Verbouwing

Referenties

 1. Fam.Oldendorp uit Heemskerk schreef:

  Deze meneer heeft bij ons prima stucwerk gemaakt, badkamer getegeld, en muren en trappen geverfd. verder waren de materialen niet duur en werd er netjes en schoon gewerkt. Materialen zijn afgevoerd en werd het huis keurig afgeleverd.

 2. Zevenbergen uit Amsterdam schreef:

  We zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer. De afwerking is bijzonder goed en het ziet er nu prachtig uit. Het contact was erg aangenaam en we konden telkens overleggen over hoe elk deel het beste gedaan kon worden. Alex is erg vriendelijk en werkt hard. We bevelen hem van harte aan!

 3. Tim & Paula uit Beverwijk schreef:

  Alexander is een echte vakman en een hele harde werker. Hij heeft onze hele nieuwe woning verbouwd, waaronder stucen, behangen, schilderen, electra, badkamer, leidingwerk, tegelwerk, muren en kozijnen plaatsen. Alles is ontzettend mooi geworden, en perfect en supernetjes afgewerkt. Alexander denkt goed met je mee, en komt met goede ideeen. Andere vakmannen en aannemers (bijv. de monteurs van de keuken) waren steeds onder de indruk van het werk dat hij geleverd had. Daarbij is het ook een heel vriendelijk, beleefd en betrouwbaar persoon waar je echt van op aan kunt. Wij zullen Alexander nog zeker vaker inhuren en bevelen hem bij al onze vrienden en familie aan.

 4. N. zevenbergen uit Amsterdam schreef:

  Alexander is een zeer goed vakman die eerste klas werk verricht. Wat mij zo bevalt aan de samenwerking met Alexander is dat hij zeer betrouwbaar is en alle afspraken heel precies nakomt. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen.

 5. U. Teske uit Beverwijk schreef:

  Alexander heeft zeer kundig een aantal kleine klussen in onze nieuwe woning verricht. We zijn uitermate tevreden met het resultaat. Alexander is flexibel, snel en zeer nauwkeurig. Hij heeft zichtbaar plezier in zijn werk en denkt mee met de klant. Wat ook opvalt, is de professionele offerte en eindafrekening. Wij kunnen Alexander van harte aanbevelen.

 6. Mireille uit Amsterdam schreef:

  Alexander heeft geweldig werk geleverd. Zeer vakkundig stucwerk en keurig schilderwerk. Prachtig resultaat. Alexander is een absolute vakman!

 7. P.Steenman uit Alkmaar schreef:

  Ons trappenportaal is tot in de puntjes verzorgt door Alexander, prima stucwerk en mooi geschilderd, van harte aanbevolen. Mvg P.Steenman

 8. Beentjes uit Maarsen schreef:

  Ons hele huis van boven naar beneden heeft de stucadoor gedaan naar onze tevredenheid. Alles ziet er prachtig uit, Echt een aanrader. J. Beentjes

 9. D.Haanstra uit Zaandam schreef:

  Hierbij kunnen wij U van harte aanbevelen dat de firma Art Pro Alex een topper is, alles is keurig afgewerkt en schoon achter gelaten, zeer vriendelijke man.

 10. Sandra Gentile uit Heemskerk schreef:

  Alexander is een vakman in hart en nieren. Hij werkt erg precies en netjes. Alexander was onze rots in de branding hij is nog van de oude stempel en dat kom je in deze tijd niet vaak meer tegen . Alexander is een vriendelijke alleskunner die niets te veel is en zijn ambacht goed verstaat . Wij kunnen alleen maar vol lof over hem spreken en bevelen Alexander ook van harte en met een gerust hart aan . Familie Gentile

 11. Fam Groen, Beverwijk, Broekpolder uit BEVERWIJK schreef:

  Alexander en zijn collega’s werken netjes en goed. Er moest afgeweken worden van de tekening van de badkamer. Vanwege leidingen in de grond. Dus uit het hoofd douche en toilet gewisseld. Altijd even overleg over detail keuzes, waar komt wat. Ook plafond met ledlampjes gemaakt. Netjes en mooi. Alexanders werkt hard en precies en netjes. Bedankt Alexander, we zijn blij met het eindresultaat! Ik zal je aanbevelen aan vrienden en kennissen!

 12. Maks uit Heemskerk schreef:

  Dank Alexander voor je kundig uitgevoerde installatie van het toilet in de bovenwoning. Ook je servicegerichtheid is opvallend.
  Dank en wellicht tot de volgende klus.

 13. Connie uit Heemskerk schreef:

  Alex heeft mijn badkamer prachtig gerenoveerd. Daarnaast heeft hij ook nog wat ander achterstallig onderhoud gedaan en dat alles naar volle tevredenheid. Hij denkt mee en ook last minute wijzigingen zijn geen probleem. Hij werkt super netjes en laat alles keurig en schoon achter. Kortom een echte alleskunner en ook nog heel vriendelijk. Ik was heel blij met hem en beveel hem bij al mijn vrienden en familie aan!

 14. Ronald & Annette uit Bennebroek schreef:

  Alexander, en collega, hebben zeer vakkundig, en tot volle tevredenheid, de totaal renovatie van onze badkamer gedaan.
  De snelheid waarmee dit project is uitgevoerd is werkelijk onovertroffen!

 15. Marcel en Lilly uit Heemskerk schreef:

  Alex heeft onze badkamer en slaapkamer gerenoveerd. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en de samenwerking is erg prettig. Bij het renoveren loop je soms tegen vragen en verassingen aan. Alex weet echter overal raad mee en zorgt voor het beste resultaat. Ik raad Alex zeker aan voor renovaties.

 16. Frank Groot uit Heemskerk schreef:

  Alex heeft bij mij mijn badkamer, toilet en keuken verbouwd. Het is ontzettend mooi geworden. Alex denkt goed mee in wat wel kan en wat niet. En als het niet past heeft hij altijd wel een oplossing. Hij is vriendelijk, flexibel en betrouwbaar. Kortom, zoek je een vakman? Bel Alex.

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

Bedankt voor jullie feedback! Voor mijn bedrijf is heel erg belangrijk dat het werk word perfect ingeleverd en op tijd.

Tot volgende klus!!!

*