artproalexbv@gmail.com +31645437136
ArtPro Alex – Renovatie & Verbouwing

Referenties

 1. Fam.Oldendorp uit Heemskerk schreef:

  Deze meneer heeft bij ons prima stucwerk gemaakt, badkamer getegeld, en muren en trappen geverfd. verder waren de materialen niet duur en werd er netjes en schoon gewerkt. Materialen zijn afgevoerd en werd het huis keurig afgeleverd.

 2. Zevenbergen uit Amsterdam schreef:

  We zijn erg tevreden met onze nieuwe badkamer. De afwerking is bijzonder goed en het ziet er nu prachtig uit. Het contact was erg aangenaam en we konden telkens overleggen over hoe elk deel het beste gedaan kon worden. Alex is erg vriendelijk en werkt hard. We bevelen hem van harte aan!

 3. Tim & Paula uit Beverwijk schreef:

  Alexander is een echte vakman en een hele harde werker. Hij heeft onze hele nieuwe woning verbouwd, waaronder stucen, behangen, schilderen, electra, badkamer, leidingwerk, tegelwerk, muren en kozijnen plaatsen. Alles is ontzettend mooi geworden, en perfect en supernetjes afgewerkt. Alexander denkt goed met je mee, en komt met goede ideeen. Andere vakmannen en aannemers (bijv. de monteurs van de keuken) waren steeds onder de indruk van het werk dat hij geleverd had. Daarbij is het ook een heel vriendelijk, beleefd en betrouwbaar persoon waar je echt van op aan kunt. Wij zullen Alexander nog zeker vaker inhuren en bevelen hem bij al onze vrienden en familie aan.

 4. N. zevenbergen uit Amsterdam schreef:

  Alexander is een zeer goed vakman die eerste klas werk verricht. Wat mij zo bevalt aan de samenwerking met Alexander is dat hij zeer betrouwbaar is en alle afspraken heel precies nakomt. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen.

 5. U. Teske uit Beverwijk schreef:

  Alexander heeft zeer kundig een aantal kleine klussen in onze nieuwe woning verricht. We zijn uitermate tevreden met het resultaat. Alexander is flexibel, snel en zeer nauwkeurig. Hij heeft zichtbaar plezier in zijn werk en denkt mee met de klant. Wat ook opvalt, is de professionele offerte en eindafrekening. Wij kunnen Alexander van harte aanbevelen.

 6. Mireille uit Amsterdam schreef:

  Alexander heeft geweldig werk geleverd. Zeer vakkundig stucwerk en keurig schilderwerk. Prachtig resultaat. Alexander is een absolute vakman!

 7. P.Steenman uit Alkmaar schreef:

  Ons trappenportaal is tot in de puntjes verzorgt door Alexander, prima stucwerk en mooi geschilderd, van harte aanbevolen. Mvg P.Steenman

 8. Beentjes uit Maarsen schreef:

  Ons hele huis van boven naar beneden heeft de stucadoor gedaan naar onze tevredenheid. Alles ziet er prachtig uit, Echt een aanrader. J. Beentjes

 9. D.Haanstra uit Zaandam schreef:

  Hierbij kunnen wij U van harte aanbevelen dat de firma Art Pro Alex een topper is, alles is keurig afgewerkt en schoon achter gelaten, zeer vriendelijke man.

 10. Sandra Gentile uit Heemskerk schreef:

  Alexander is een vakman in hart en nieren. Hij werkt erg precies en netjes. Alexander was onze rots in de branding hij is nog van de oude stempel en dat kom je in deze tijd niet vaak meer tegen . Alexander is een vriendelijke alleskunner die niets te veel is en zijn ambacht goed verstaat . Wij kunnen alleen maar vol lof over hem spreken en bevelen Alexander ook van harte en met een gerust hart aan . Familie Gentile

 11. Fam Groen, Beverwijk, Broekpolder uit BEVERWIJK schreef:

  Alexander en zijn collega’s werken netjes en goed. Er moest afgeweken worden van de tekening van de badkamer. Vanwege leidingen in de grond. Dus uit het hoofd douche en toilet gewisseld. Altijd even overleg over detail keuzes, waar komt wat. Ook plafond met ledlampjes gemaakt. Netjes en mooi. Alexanders werkt hard en precies en netjes. Bedankt Alexander, we zijn blij met het eindresultaat! Ik zal je aanbevelen aan vrienden en kennissen!

 12. Maks uit Heemskerk schreef:

  Dank Alexander voor je kundig uitgevoerde installatie van het toilet in de bovenwoning. Ook je servicegerichtheid is opvallend.
  Dank en wellicht tot de volgende klus.

 13. Connie uit Heemskerk schreef:

  Alex heeft mijn badkamer prachtig gerenoveerd. Daarnaast heeft hij ook nog wat ander achterstallig onderhoud gedaan en dat alles naar volle tevredenheid. Hij denkt mee en ook last minute wijzigingen zijn geen probleem. Hij werkt super netjes en laat alles keurig en schoon achter. Kortom een echte alleskunner en ook nog heel vriendelijk. Ik was heel blij met hem en beveel hem bij al mijn vrienden en familie aan!

 14. F.M. Melkert uit Aalsmeer schreef:

  Wij hadden alleen maar een vakman nodig, die een vouwdouchedeur in onze badkamer voor de inloopdouche plaatste. Douche-concurrent beval ArtPro-Alex aan. De wijze waarop Alexander te werk ging was heel kundig. Bij ons moest een oplossing bedacht worden voor de sluiting van de deur. Dat deed hij uitstekend! Het ziet er keurig afgewerkt uit en het water van de douche blijft weer netjes in de douchecabine.

 15. Ronald & Annette uit Bennebroek schreef:

  Alexander, en collega, hebben zeer vakkundig, en tot volle tevredenheid, de totaal renovatie van onze badkamer gedaan.
  De snelheid waarmee dit project is uitgevoerd is werkelijk onovertroffen!

 16. Bob en Mila van Westerop uit Castricum schreef:

  Onze badkamer en WC zijn netjes gerenoveerd door Alex en zijn team. Ze werken hard, snel en keurig. De resultaat was fantastisch en we zijn erg tevreden. Zeker een een aanrader!!!

 17. Marcel en Lilly uit Heemskerk schreef:

  Alex heeft onze badkamer en slaapkamer gerenoveerd. De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd en de samenwerking is erg prettig. Bij het renoveren loop je soms tegen vragen en verassingen aan. Alex weet echter overal raad mee en zorgt voor het beste resultaat. Ik raad Alex zeker aan voor renovaties.

 18. Frank Groot uit Heemskerk schreef:

  Alex heeft bij mij mijn badkamer, toilet en keuken verbouwd. Het is ontzettend mooi geworden. Alex denkt goed mee in wat wel kan en wat niet. En als het niet past heeft hij altijd wel een oplossing. Hij is vriendelijk, flexibel en betrouwbaar. Kortom, zoek je een vakman? Bel Alex.

 19. Matthijs Marcus uit Heemskerk schreef:

  Alexander heeft bij ons de WC en tegelwerk gedaan. Tegelwerk mooi in facet aangelegd. Ziet er supermooi uit. Nu ik hem ken ga ik hem zeker meer gebruiken voor andere werkzaamheden. Ik beveel hem zeker aan.

 20. Harry van der Werf uit Heemskerk schreef:

  Alex en zn collega dat zijn professionals in t bouwen van een badkamer, ben zo trots op deze mannen, ongelooflijk wat mooi ,niks is teveel en goed overleg hoe de draine geplaatst moet worden ,grote klasse ,een dikke 10 met een gouden rand ,toppers
  Is de Aanbeveling waard ….grt Harry

 21. Peter en Nettie uit UITGEEST schreef:

  Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die Alexander en zijn team aan onze badkamer hebben uitgevoerd. In korte tijd was de renovatie afgerond en werd het geheel weer netjes en schoon opgeleverd.

 22. Matthijs en Charlotte uit IJmuiden schreef:

  We zijn super blij met onze nieuwe badkamer die ArtPro-Alex heeft gemaakt! We zijn van een simpele verouderde witte badkamer naar een luxe badkamer met koperkleurige tegels en kleine Portugese tegeltjes gegaan en hebben nu een heerlijke inloopdouche én whirlpool. De mannen werken enorm hard en netjes. Toen het klaar was hebben ze alles nog keurig opgeruimd en schoongemaakt. Super goede service en heel blij met het resultaat!

 23. Joop en Nelly Geldermans uit Beverwijk schreef:

  Alex heeft bij ons de badkamer gerenoveerd zeer tot ons genoegen.
  Hij en zijn mensen zijn vakkundig en snel bezig geweest.
  Zeker aan te bevelen!

 24. Jan en Monique Pronk uit BEVERWYK schreef:

  Wat zijn we blij met ons nieuwe toilet. Alex en zijn collega hebben vakwerk afgeleverd. Zijn daarnaast ook nog aardig, betrokken en werken netjes en precies. Laten je huis keurig achter. Ben uitermate tevreden over Artpro Alex.

 25. Paul&adri Molenkamp uit IJmuiden schreef:

  Alex is een totaal vakman,het werk word perfect afgeleverd en keurig achtergelaten. Ik kan hem aanbevelen voor elke klus,wat een keiharde werkers

 26. Fam.Blom uit Heemskerk schreef:

  Wij hebben de badkamer volledig laten doen door Alex en zijn mannen. Wat meteen opviel dat hij direct contact met ons opnam en gelijk kwam kijken wat er moest gebeuren. We kregen de offerte snel en konden goed met hem communiceren. Hij ging ook met ons mee naar de plafond leverancier om goed te weten wat er van hem verwacht werd. De badkamer is prachtig geworden met alle muren beton-ciré. Er werd keurig en hard gewerkt. We zijn zeer tevreden met Alex en bevelen hem van harte aan. Bedankt voor de fijne samenwerking.

 27. Keppel uit Castricum schreef:

  Wij hebben onze badkamer en wc laten verbouwen. Er is vakkundig en erg netjes gewerkt. Goede werknemers in dienst die hard werken, alles tot in detail afwerken en netjes opruimen. Volgende klus weer via ArtPro-Alex

 28. Fam. uit Alkmaar uit Alkmaar schreef:

  Het team van ArtPro-Alex heeft onze badkamers en toiletten gerenoveerd. Snel netjes en goed. Hun vakmanschap is het geld meer dan waard!

 29. Brian van Aanholt uit Velserbroek schreef:

  Alexander heeft onze badkamer compleet vernieuwd.
  Zeer tevreden! Aanrader!
  -netjes
  -vakwerk
  -beleefd
  -betrouwbaar

 30. Pina porcu uit Beverwijk schreef:

  Fam. De wildt
  Alexander is een echte vakman. Denkt met je mee en heeft voor alles een oplossing. Wij zijn zeer tevreden . Onze badkamer en toilet is precies zoals wij willen. Keurig gedaan. Alexander is goed te bereiken en reageert snel.

 31. Marcel uit Haarlem schreef:

  Alexander heeft bij ons een douchedeur geplaatst. Dit heeft hij heel netjes gedaan. Alexander komt op de afgesproken tijd, denkt mee en ruimt alles weer netjes op. Alexander is een harde werken en zeer vriendelijk!

 32. Tony en Yolanda uit Heemskerk schreef:

  Super blij met de gerenoveerde badkamer.
  Via Mega Heemskerk bij Alexander terecht gekomen en geen spijt.
  Alexander en zijn mensen werken heel schoon en zijn beleeft en heel precies, de tegels worden met laser preciesie gelegt. alles wordt tot in de kleine details super netjes afgewerkt.
  Echt vakmensen die het zelf mooi willen achterlaten, trots op hun werk.
  De loop route wordt geheel afgeplakt om stof overlast te minimalizeren en na oplevering weer verwijderd erg netjes allemaal.
  Wij bevelen Alexander van harte aan.
  Bedankt voor je mooie werk!

 33. Els en Karel Mens uit Uitgeest schreef:

  Alexander heeft zorg gedragen voor vernieuwing van onze badkamer en het toilet. En passant ook een aantal overige zaken uitgevoerd zoals een drietal radiatoren verwijderen, een verdeelunit voor de vloerverwarming geplaatst. Of het nu ging om sloopwerk, werkzaamheden aan de verwarmingsinstallatie, stucwerk, tegelwerk, electra of timmerwerk, alles werd zeer netjes, secuur en snel uitgevoerd. Iedere dag werd de woning netjes achtergelaten. Ook geen klachten van de buren in het appartementencomplex omdat ook de galerij en het trappenhuis netjes werden achtergelaten. Hij werkt echt met vaklui. Wij zijn erg tevreden met de kwaliteit van oplevering en danken hem en zijn mensen voor de samenwerking.

 34. Ton en Marjon uit Heemskerk schreef:

  Door Bakkum & Krook ons laten adviseren over de renovatie van ons toilet. Zij brachten ons in contact met Alex. Binnen 2 dagen kwam Alex langs en de volgende dag was de offerte binnen. 6 Weken later kon er begonnen worden.
  Geweldig, vakkundig, gedreven en uitstekend werk door de mannen afgeleverd.
  Een aanrader voor de volgende klussen.

 35. Lavinia S uit Krommenie schreef:

  Alex en zijn team hebben onze badkamer (3.5 x 2.8 m) volledig gerenoveerd. Betrouwbaar en nauwkeurig werk was geleverd. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van dit bedrijf.
  5*

 36. Josef uit Amsterdam schreef:

  We had a great experience working with Alexander. He and his team renovated our house professionally (bathroom, added toilets, electricity, painting), and most importantly, kept all deadlines we made together. We don’t speak Dutch, but Alexander was very patient making all communications with the help of some neighbors or Google Translate. We would highly recommend him!

 37. Tibo & Jessie uit Heemstede schreef:

  Alexander en zijn collega hebben uitstekend werk geleverd in onze nieuwe woning. Zo hebben ze onder andere de hele badkamer gerenoveerd en alle binnendeuren en kozijnen vervangen. Alexander is attent, altijd bereikbaar en komt alle afspraken die vooraf zijn gemaakt na. Wij kunnen hem van harte aanbevelen en zullen in de toekomst zeker weer een beroep doen op zijn diensten!

Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

Bedankt voor jullie feedback! Voor mijn bedrijf is heel erg belangrijk dat het werk word perfect ingeleverd en op tijd.

Tot volgende klus!!!

*